Recensies

Recensie schrijven

Recensie formulier

Wat een heerlijke boottocht!

Anneke Dorrestein

Afgelopen zondag hebben wij met onze kinderen en kleinkinderen een boottocht door Leiden gemaakt. Het was die dag ontzettend mooi weer en erg druk op het water. Peter, onze schipper wist de drukte aardig te omzeilen en wij hebben die dag een geweldige vaartocht gemaakt. Peter en Tineke, hartelijk bedankt!!!

Gezinsmiddag

Brigitta

Super leuke middag gehad vandaag met het gezin. Tineke vertelde leuk over alles in Leiden. Mooie stad gezien vanaf het water. Bedankt

Zeer Geslaagde verjaardag van onze Kleindochter

Tiny 

Hallo Tineke, met jouw geweldige rondvaart door Leiden heb je onze kleindochter (9 jaar) en haar vriendinnetjes, een GRANDIOOS partijtje gegeven! Geboeid luisterde ze naar je uitleg van wat we onderweg zagen. Maar het mooiste voor hen waren de vele bruggen die ze onderdoor gingen. Deze groep vriendinnetjes hebben een TOP middag gehad! Dank je wel Tiny

Wat een geweldig partijtje!

Rose van den Berg

Vandaag partijtje van onze dochter die 9 werd. Wat een feest! Meiden hebben echt genoten en na afloop ook van de ouders veel complimenten gekregen dat hun kinderen enthousiast thuis kwamen. Vaarroute door de binnenstad van Leiden met leuke weetjes van onze schipper Tineke. Wat een belevenis. Absolute aanrader!

Geslaagd afstudeerfeestje

Danielle

Fantastische rondvaart door de grachten van Leiden onder het genot van een heerlijke high tea. Onderweg ook leuke uitleg over de stad. Geslaagd afstudeerfeestje! Daniëlle

Heerlijke vaartocht

Marleen Kriek

Beste Tineke, Ik wilde u even laten weten, dat we een heerlijke vaartocht hebben gehad afgelopen zaterdagmiddag. Bedankt voor alle leuke uitleg. En wat een heerlijk weer was het. We vonden het allemaal een heel leuke ervaring.

Fantastiche middag

Fam. Seijsener

Dank je, Tineke. Wij hebben een fantastische middag op het water gehad. Vader en moeder hebben enorm genoten van het rondje over de Kagerplassen.

Aardige schipper

Tamara Vermeent 

Aardige schipper, heb een leuke rondvaart gehad, zeker voor herhaling vatbaar en enig om Leiden zo te zien – vanaf eens niet uit je autoraam!

Heerlijk

DOOR R.ARNOLDUS

Beste Tineke Nogmaals bedankt voor de gezellige tocht door onze stad Leiden. Onze vrienden uit Belgie waren onder de indruk van deze mogelijkheid, om onze stad te kunnen laten zien. Ook zij hebben genoten van deze heerlijke tocht.

Grandioos!

Bram en Marion 

Heerlijk genoten gisteren van een uitgebreide vaartocht door Leiden, Voorschoten, Zoeterwoude, Leiderdorp en via De Kagerplassen en Warmond weer terug. Het weer was super en het was stikgezellig in de boot van mijn lieve nicht en neef. Tineke en Peter, thanks!! PS: …..zeker voor herhaling vatbaar!