Recensies

Recensie schrijven

Recensie formulier

Gastvrijheid op het water

Fam Hermes

Op de heetste dag van het jaar gingen wij varen, op exact de afgesproken tijd kwam Tineke aangevaren met alles wat nodig was voor een veilige tocht (immers de heetste dag van het jaar). Hele leuke tocht waarbij Tineke ons op een heerlijk ontspannen manier vol humor het een en ander vertelde over Leiden vanaf het water. Vooral ook de felexibiliteit vooraf gaand aan de dag, omdat we een aantal keren moesten annuleren ivm slecht weer was super. Al met al garantie voor een leuke dag op het water door Leiden. Wat ons betreft zeer zeker voor herhaling vatbaar. Tineke dank je wel!

Perfecte rondvaart 29-07-2022

Machiel Jan Bot 

gisteren met Leiden Water Tours de 1,5 uur rondvaart door de singels en grachtjes van Leiden gemaakt. Met vier 65+ers aan boord alle ruimte om heerlijk te zitten op de luxe kussens en lekker rond te kunnen kijken. De schipper is een perfecte gids, met leuke verhalen en uitgebreide kennis over Leiden (heden en verleden). Zeer goede communicatie via website vooraf, waardoor er geen onduidelijkheden waren. Een top ervaring en echte aanrader om eens een keer te doen. Echt een ’tailor-made’ toer.

Geslaagd vaartje 19 juni 2022

Familie Hoevers

We hebben een super gezellige boottocht gehad door de grachten van Leiden (‘klein Amsterdam’), van 1½ uur op zaterdag 19 juni ter gelegenheid van onze ouders/schoonouders 60-jarige huwelijksdag. Het was een verrassing voor opa en oma en ze hebben GENOTEN!!! Het was helemaal TOP!!! Alles zat mee, de zon scheen héérlijk, prachtige boot, spontane kapitein Tineke, leuke verhalen met persoonlijke touch over Leiden, goed gezelschap van familie, zelf meegebracht catering geen probleem (was ook een voltreffer vooral met het prachtige weer), Leiden is een prachtige stad vanaf het water. Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Het was in één woord FANTASTISCH!!! Bedankt Tineke.

Rondvaart 4 juni

Stefanie Zandijk

4 Juni hebben wij een onwijs leuke Rondvaart gehad van Tineke. Wij hadden als vrijgezellen uitje de rondvaart geboekt met een heerlijke Hollandse catering erbij. Dit was top geregeld!! Aan het begin van de rondvaart werd er ook gevraagd of ze veel moest vertellen of dat wij gewoon gezellig wilde kletsen. Dit werd een goede combinatie van beide. Sowieso is Leiden erg leuk vanaf het water te beschouwen en dan zeker met een gezellig schipper erbij! Kortom het is echt een aanrader! Wij gaan zeker nog een keer aan boord! Bedankt voor alles.

Bedankt!

Henk Blom

Wij willen jullie nog hartelijk bedanken voor de leuke boottocht met een geweldige schipper (Peter)! Erg onderhoudend en mooi! Dank Henk Blom

Geslaagde rondvaart

Thea van Gammeren 

Afgelopen vrijdag een zeer geslaagde rondvaart door Leiden gemaakt. De deskundige uitleg en andere wetenswaardigheden werden door onze kapitein Peter enthousiast verteld! Een man met passie voor Leiden! Wij hebben met onze familie genoten! Hartelijk dank, Thea van Gammeren

Rondvaart 8 september 2021

Lorny Wanders

Tineke heel erg bedankt voor de geweldige rondvaart, het was een leuke en mooie tocht langs verschillende dorpen, met daarbij de nodige informatie en verhalen, mede door het geweldige weer, en onze gezellige kapitein ( Tineke ) een paar heerlijke uren op het water doorgebracht. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar, we hebben nog lang niet alles gezien. Groetjes Lorny, Christien, Edwin en Silvia

Trouwdag

Hans & Manuela Smit

Gisteren, samen, op de boot gegeten voor onze trouwdag. We kwamen uit bij het prentenkabinet, met een hele nette ontvangst met een kopje koffie / thee. Daarna werden we begeleid naar de boot aan het Rapenburg. Een hele mooie sloep, met een aardige schipper. Daar kregen we onze eerste gang en de wijn op een tafeltje in de boot. Tijdens het varen hebben we onze eerste gang opgegeten en geluisterd naar de historie van Leiden en genoten van het uitzicht vanaf het water. Daarna even terug om ons hoofdgerecht en dessert op te halen en weer het water op. We hebben heerlijk gegeten. Alle gangen waren echt lekker. Daarnaast leuk om leiden vanaf een andere kant te zien en wat historie verhalen mee te pikken. Een hele geslaagde avond. Met vriendelijk groet, Hans & Manuela Smit

Enjoyed

Greig

Just wanted to say thanks again for the tour today, we all really enjoyed it. Such a great way to see the city in a short space of time. Thanks, Greig.

Geslaagde dag op het water

Agnes Eerbeek 

Op 1e pinksterdag (09-06-2019) een heerlijke boottocht door Leiden gemaakt. Onze schipper Tineke wist veel te vertellen over de bezienswaardigheden van Leiden die wij onderweg tegen kwamen. Aan boord hebben wij genoten van de bootpicknick verzorgt door Food is Friend.