Recensies

Recensie schrijven

Enjoyed

Door Greig op 28-08-2019

Just wanted to say thanks again for the tour today, we all really enjoyed it. Such a great way to see the city in a short space of time. Thanks, Greig.

Geslaagde dag op het water

Door Agnes Eerbeek op 10-06-2019

Op 1e pinksterdag (09-06-2019) een heerlijke boottocht door Leiden gemaakt. Onze schipper Tineke wist veel te vertellen over de bezienswaardigheden van Leiden die wij onderweg tegen kwamen. Aan boord hebben wij genoten van de bootpicknick verzorgt door Food is Friend.

Wat een heerlijke boottocht!

Door Anneke Dorrestein op 05-06-2019

Afgelopen zondag hebben wij met onze kinderen en kleinkinderen een boottocht door Leiden gemaakt. Het was die dag ontzettend mooi weer en erg druk op het water. Peter, onze schipper wist de drukte aardig te omzeilen en wij hebben die dag een geweldige vaartocht gemaakt. Peter en Tineke, hartelijk bedankt!!!

Gezinsmiddag

Door Brigitta op 02-06-2019

Super leuke middag gehad vandaag met het gezin. Tineke vertelde leuk over alles in Leiden. Mooie stad gezien vanaf het water. Bedankt

Zeer Geslaagde verjaardag van onze Kleindochter

Door Tiny op 30-05-2019

Hallo Tineke, met jouw geweldige rondvaart door Leiden heb je onze kleindochter (9 jaar) en haar vriendinnetjes, een GRANDIOOS partijtje gegeven! Geboeid luisterde ze naar je uitleg van wat we onderweg zagen. Maar het mooiste voor hen waren de vele bruggen die ze onderdoor gingen. Deze groep vriendinnetjes hebben een TOP middag gehad! Dank je wel Tiny

Wat een geweldig partijtje!

Door Rose Van den Berg op 29-05-2019

Vandaag partijtje van onze dochter die 9 werd. Wat een feest! Meiden hebben echt genoten en na afloop ook van de ouders veel complimenten gekregen dat hun kinderen enthousiast thuis kwamen. Vaarroute door de binnenstad van Leiden met leuke weetjes van onze schipper Tineke. Wat een belevenis. Absolute aanrader!

Geslaagd afstudeerfeestje

Door Danielle op 20-08-2018

Fantastische rondvaart door de grachten van Leiden onder het genot van een heerlijke high tea. Onderweg ook leuke uitleg over de stad. Geslaagd afstudeerfeestje! Daniëlle

Heerlijke vaartocht

Door Marleen Kriek op 04-07-2018

Beste Tineke, Ik wilde u even laten weten, dat we een heerlijke vaartocht hebben gehad afgelopen zaterdagmiddag. Bedankt voor alle leuke uitleg. En wat een heerlijk weer was het. We vonden het allemaal een heel leuke ervaring.

Fantastiche middag

Door Fam. Seijsener op 16-06-2018

Dank je, Tineke. Wij hebben een fantastische middag op het water gehad. Vader en moeder hebben enorm genoten van het rondje over de Kagerplassen.

Aardige schipper

Door Tamara Vermeent op 24-05-2018

Aardige schipper, heb een leuke rondvaart gehad, zeker voor herhaling vatbaar en enig om Leiden zo te zien - vanaf eens niet uit je autoraam!

Heerlijk

Door R.Arnoldus op 21-08-2017

Beste Tineke Nogmaals bedankt voor de gezellige tocht door onze stad Leiden. Onze vrienden uit Belgi waren onder de indruk van deze mogelijkheid, om onze stad te kunnen laten zien. Ook zij hebben genoten van deze heerlijke tocht.

Grandioos!

Door Bram en Marion op 27-05-2017

Heerlijk genoten gisteren van een uitgebreide vaartocht door Leiden, Voorschoten, Zoeterwoude, Leiderdorp en via De Kagerplassen en Warmond weer terug. Het weer was super en het was stikgezellig in de boot van mijn lieve nicht en neef. Tineke en Peter, thanks!! PS: .....zeker voor herhaling vatbaar!

Leiden laten zien.

Door Marion op 25-05-2017

Heel hartelijk bedankt voor de mooie boottocht, die je mijn gasten hebt gegeven. Het was een heerlijke manier voor hen om de stad Leiden te bekijken, vooral toen bleek dat n van hen niet zo goed ter been was. We hebben gelukkig ook nog goed weer gehad. Ik weet zeker dat ze met een heel goed gevoel op hun dag in Leiden terugkijken.

Verjaardag zoon!

Door Jacqueline op 22-05-2017

Wat hebben we genoten gisteren! Heerlijk met z' n twaalven door de Leidse grachten gevaren met leuke verhalen van Tineke over de geschiedenis van Leiden. En wat een stuurmanskunst! Bedankt namens de hele familie 🤗

Verjaardag van onze dochter

Door Caressa, Layla en Roy op 22-08-2016

Beste Ls, 23 augustus had mijn vriend een boottocht bij jullie geboekt door Leiden voor de verjaardag van onze dochter Layla die 1 jaar werd! Wat hebben wij genoten van de tocht het was prachtig en heel leuk verteld door een dame waarvan ik haar naam door alle dingen die aan het einde van de boottocht hadden ben vergeten ( sorry daarvoor) Erg leuk ook dat zij zo heeft mee gewerkt aan het huwelijks aanzoek dat mijn vriend op het einde van de tocht mij deed. Wij waren ook nog iets op de boot vergeten. Dit mochten wij uiteindelijk met de post weer ontvangen, erg aardig!! Nogmaals dank voor de gezellige middag en wij zullen zeker nog eens bij u boeken! Fijne dag! Liefs Caressa, Layla en Roy

Ik vond het grandioos!

Door Joke v/d Stoep op 27-07-2016

Hallo, Bedankt voor de leuke dag op de boot. Jullie waren erg lief en behulpzaam. Ik heb veel gezien en genoot van wat er verteld werd over de Rijn, Beatrix en de Singels. Ik vond het grandioos! Bedankt namens mij aan de gids. Groeten, Joke v/d Stoep

Ontzettend leuke boottocht

Door Erik van Fraassen op 02-06-2016

Nogmaals dank voor de ontzettend leuke boottocht gisteren. Wij hadden onze jongens niet verteld wat we gingen doen, maar het varen was een groot succes. Niet alleen voor de kinderen maar ook voor ons.

Familieweekend

Door Familie Onderwater op 08-08-2014

Ons familieweekend, dichtbij onze geboortegrond, werd opgeluisterd met een boottochtje naar en door het centrum van Leiden onder leiding van schipper Peter. Het werd, mede door het fantastische weer n de presentatie door Peter, de TOPPER van ons weekend. We werden keurig (!) op tijd opgehaald vlakbij ons verblijf langs het Rijn-Schiekanaal. Geweldig leuk om het ons zo bekende Leiden eens vanaf het water te bezichtigen. Ook enorm leuk was de authentiek Leids 'gesproken' toelichting door Peter, die naast schipperen ook als gids optrad. Absolute aanrader!

Met familie uit Canada

Door Familie uit Voorschoten op 02-07-2013

Beste Tineke en zoon, We willen jullie nog heel hartelijk bedanken voor de mooie boottocht op zaterdag 15 juni jl. We waren met familie uit Canada en we wilden hen graag echt iets van Leiden laten zien en vanaf het water was het natuurlijk echt Hollands. Ze vonden het prachtig, de molens, de bruggen, de stadspoort, de grachten en het eindpunt bij de markt was een geslaagde afsluiting. Ook bedankt voor de goede Engelse uitleg, het was voor iedereen goed te volgen. Een schot in de roos, echt een aanrader voor bezoek uit het buitenland. Heel ontspannen en goed verzorgt. Met vriendelijke groet, “fam. uit Voorschoten”

Onze vader heeft zichtbaar zitten genieten

Door Lia Kort op 05-09-2010

Hoi Tineke, We hebben gisteren een hele leuke dag gehad. Onze vader heeft zichtbaar zitten genieten. Hij vond het erg leuk om zijn “oude stad Leiden” weer eens te zien. Groetjes Lia Kort

Reserveren?
06 - 126 345 71
info@leidenwatertours.nl